El Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet continua amb retransmissions en streaming però sense públic

El Cicle de Blues & Boogie que organitza el Centre Cultural Collblanc-Torrasa de L’Hospitalet, continua en marxa però sense públic, per a adaptar-se a les últimes mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per a evitar la propagació de la pandèmia del Covid19. Tots els concerts es traslladen al centre cultural i es retransmetran en streaming. El primer d’ells se celebrarà el divendres 6 de novembre, amb la presentació del projecte “Aires de Tormenta”, un llibre de relats de gènere negre històric escrits per Manuel López Poy, amb una banda sonora composta per Blas Picón, que actuarà acompanyat per Mario Cobo, productor del disc, Oscar Rabadán, Xavi Ruiz i Jake Klamburg.

L’endemà, el centre cultural, situat en el número 87 del carrer Mare de Déu dels Desemparats, acull el concert inicialment previst en el Auditori Barrades, amb el pianista britànic Mike Sánchez presentant el seu nou disc “12 Original Scorchers”. El divendres 13 serà el torn de la col·laboració hispà francesa de Víctor Puertas & Max Genouel, per a presentar el seu disc “Recording Session”. El divendres 20 arribarà l’espectacle de la soulwoman Giselle Jackson & The Shu Shu’s i el següent divendres dia 27 està prevista l’actuació de la banda britànica The Jawbone.

L’acte final d’aquesta quinzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet serà el tradicional Boogie Woogie Jubilee, la festa dels pianos que se celebrarà el dissabte 2 de novembre, que en aquesta ocasió es trasllada de l’Auditori Barrades el centre cultural Collblanc-*Torrasa , que acull l’actuació de grans virtuosos europeus com Frank Muschalle, Paddy Milner i Lluís Coloma Trío. Les activitats músic-educatives dirigides al públic infantil, a càrrec de Joan Pau Cumellas, Manuel López Poy i David Giorcelli, i la conferència sobre dones i blues a càrrec de Big Mama Montse, queden suspeses.

Totes aquestes activitats i les seves respectives condicions i horaris, estan sotmeses als possibles canvis que dictin les mesures restrictives que es puguin adoptar en el futur per a regular l’expansió de la pandèmia Covid 19, tant al nostre país com als països d’origen de les bandes que integren el cartell d’aquest Cicle de Blues & Boogie.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s