A la venda les entrades per al concert de Mike Sánchez en el Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet

Cr

El dissabte 7 de novembre, se celebrarà a l’Auditori Barrades el concert del pianista britànic Mike Sánchez, en el qual presentarà el seu nou disc “12 Original Scorchers”. Aquest concert s’emmarca dins de la quinzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet. Se celebrarà amb totes les mesures de seguretat pertinents i començarà a les 20 h. Venda anticipada d’entrades: de dilluns a divendres de 16 a 20 h a l’Auditori Barradas o a través del web www.auditoribarradas.cat

Mike Sanchez, de pares espanyols emigrats al Regne Unit, va començar els seus estudis musicals amb 11 anys a la Bewdley High School i al Kindderminster College. La seva primera formació va ser el grup “The Rockets” junt amb Make Davies i Tracy Wotherspoon de clares influéncies rockabillies. Posteriorment va pasar a formar part de la ma d’Andy Silvester dels Big Town Playboys , grup inspirat en el rithm blues i el blues dels EUA dels anys 50, seguidors de Amos Milburn i Little Walter entre d’altres, i amb els qui des de 1984 fins 1989 van protagonitzar enregistraments i actuacións amb Robert Plant, Jeff Beck i Eric Clapton, entre molts d’altres.

A partir de 1999 Mike va iniciar la seva trajectòria com a solista que també compaginava amb col.laboracions com les que el portarien a formar part dels Rhythm Kings de Bill Wyman. La revista The Blues in Britain va nomenar Mike Sánchez teclista de l’any al Regne Unit entre els anys 2000 i 2004. Actualemnt Mike Sánchez lidera el seu propi grup amb qui ha enregistrat quantitat de temes repartits en diversos discs que han donat pas a l’edició de “12 Scorchers originales” disc que presenta dins del Cicle L’H Blues & Boogie 2020 a l’Auditori Barradas.

Mike Sánchez, piano i veu
Mario Cobo, guitarra
Xavi Cortes, contrabaix
Blas Picón, batería

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s