El Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet fa front al COVID en una XV edició amb amb primeres figures internacionals, aforament reduït i retransmissions en streaming

Mike Sánchez, Giselle Jackson, The Jawbone, Frank Muschalle i Paddy Milner són les estrelles internacionals d’una edició d’aniversari, que se celebrarà entre el 23 d’octubre i el 28 de novembre, i que comptarà també amb les actuacions de Víctor Puertas & Max Genouel, Lluís Coloma Trío, Blas Picón, Mario Cobo i la Barcelona Bluegrass Band, a més d’exposicions, conferències, activitats infantils i la festa d’aniversari de la Societat de Blues de Barcelona.

El divendres 23 d’octubre la quinzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet començarà amb la inauguració de l’exposició «Vinyetes al compàs», sobre el blues en el còmic, amb una taula rodona que comptarà amb la presència del dibuixant R.M. Guéra (autor de Saclped i la versió en còmic de Django desencadenat, entre altres joies de la novel·la gràfica actual), el guionista Raule (creador del personatge Jazz Maynard) i el guionista de còmic i autor de diversos llibres sobre blues Manuel López Poy, en un acte que estarà amenitzat musicalment per la Barcelona Bluegrass Band.

El següent dissabte dia 31 tindrà lloc la Jornada de Blues als jardins de Ca Sumarro, on se celebrarà el quinzè aniversari de la Societat de Blues de Barcelona, amb actuacions de nombrosos músics que formen part de l’entitat i el lliurament del premi Big Bill Broonzy que atorga la SBB a les persones o entitats destacades en la promoció i difusió del blues, i que en aquesta ocasió ha recaigut en el programa L’Hora del Blues, el més longeu en el seu gènere.

El 6 de novembre se celebrarà el concert de presentació del projecte “Aires de Tormenta”, un llibre de relats de gènere negre històric escrits per Manuel López Poy, amb una banda sonora composta per Blas Picón, que actuarà acompanyat per Mario Cobo, productor del disc, Oscar Rabadán, Xavi Ruiz i Jake Klamburg. L’endemà el pianista britànic Mike Sánchez presentarà el seu nou disc “12 original scorchers” i el divendres 13 serà el torn de Víctor Puertas & Max Genouel per a presentar el seu disc “Recording Session”. El divendres 20 arribarà l’espectacle de la soulwoman Giselle Jackson & The Shu Shu’s i el dia 27 actuarà la banda britànica The Jawbone.

L’acte final del cicle serà el tradicional Boogie Woogie Jubilee, la festa dels pianos que se celebrarà el dissabte 2 de novembre, en aquesta ocasió amb l’actuació de grans virtuosos europeus com Frank Muschalle, Paddy Milner i Lluís Coloma Trío. Aquesta edició inclou dues activitats músic-educatives dirigides el públic infantil, a càrrec de Joan Pau Cumellas, Manuel López Poy i David Giorcelli, i una conferència sobre dones i blues a càrrec de Big Mama Montse.

Tots els concerts i activitats seran gratuïts, excepte els concerts de Mike Sánchez i el de Frank Muschalle, Paddy Milner & Lluís Coloma Trio a l’Auditori Barrades. Tots els concerts que es realitzin a la sala d’actes del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa tindran un aforament limitat a 60 persones, que hauran de reservar places (un màxim de dos) anticipadament una setmana abans del concert triat.

Contacte: prensaciclobluesboogielh@gmail.com

Programació completa https://ciclobluesboogie.wordpress.com/2020/09/30/programacio-xv-cicle-lh-blues-boogie-2020/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s