La XV edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet se celebrarà amb reducció d’aforament, mesures de seguretat i serà retransmès en streaming

El divendres 23 d’octubre comença la quinzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet amb la inauguració de l’exposició «Vinyetes al compàs», sobre el blues en el còmic, que estarà amenitzada musicalment per la Barcelona Bluegrass Band. Durant els 37 dies següents el cicle acollirà una dotzena de concerts i activitats culturals, entre els quals destaquen actuacions de primer nivell com John Primer & Quique Gómez, Mike Sánchez, Giselle Jackson & The Shu Shu’s, The Jawbone i Víctor Puertas & Max Genouel.

L’acte final del cicle serà el tradicional Boogie Woogie Jubilee, la festa dels pianos, en aquesta ocasió amb l’actuació de grans virtuosos europeus com Frank Muschalle, Paddy Milner i Lluís Coloma Trío.

Aquesta edició inclourà a més la presentació del projecte “Aires de Tempesta” un llibre-disc de Manuel López Poy i Blas Picón, amb un concert d’aquest últim acompanyat pel productor del disc Mario Cobo, a més de dues activitats músic-educatives dirigides el públic infantil, a càrrec de Joan Pau Cumellas, Manuel López Poy i David Giorcelli, i la inclusió del XV Aniversari de la Societat de Blues de Barcelona amb la Jornada de Blues en Can Sumarro.

Tots els concerts i activitats seran gratuïts, excepte els concerts de Mike Sánchez i el de Frank Muschalle, Paddy Milner & Lluís Coloma Trio a l’Auditori Barrades. Tots els concerts que es realitzin a la sala d’actes del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa tindran un aforament limitat a 60 persones, que hauran de reservar plaça anticipadament mitjançant el mecanisme del qual l’organització informarà en el seu moment.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s