LA XIV EDICIÓ DEL CICLE DE BLUES & BOOGIE DE L’HOSPITALET TANCA AMB LES MILLORS XIFRES D’ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC DE LA SEVA HISTÒRIA

Cartelón Ciclo Blues & Boogie 2019Des del 25 d’octubre, data en la qual va començar el cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet amb el concert de la Collblanc Torrassa Band, fins al 30 de novembre, amb el tradicional concert final del Boogie & Woogie Jubilee a càrrec de Joe Krown i Lluís Coloma Trio, més de 3.500 persones van assistir als diversos actes programats pel Centre Culltural Collblanc – La Torrassa, organitzador del cicle amb la col·laboració de la SBB, dins d’aquesta cita amb la música d’arrel afroamericana, que a partir d’ahir va col·locar el comptador a zero per a començar a treballar en la quinzena edició.

En aquesta edició de 2019 el cicle va estar dedicat a Nova Orleans, la ciutat mare de les músiques afroamericanes, a la qual es va retre homenatge amb actes com la Castanyada – Halloween Blues “Just a Closer”, una cercavila al més pur estil de las second line de New Orleans, protagonitzat per alumnes de diverses escoles de L’Hospitalet i que es va convertir en l’acte més multitudinari i amb major participació ciutadana del cicle. L’altre punt central de l’homenatge a la Perla de Lousiana va ser precisament el tancament del cicle amb l’actuació de Joe Krown, el teclista que encarna actualment la millor tradició del piano de Nova Orleans, i que al costat de Lluís Coloma va basar el seu repertori en els sons creats en aquesta ciutat.

Per aquesta catorzena edició del Cicle de Blues & Boogie van passar a més músics com Mike Keller & Balta Bordoy, Christian Dozzler & Tonky de la Penya, Agustí Mas, Los Winters, Tina & Joe & Joan Pau Cumellas, Demian Band i Alex Guitar. El cicle va acollir la vuitena edició del concurs de blues per a nous talents que organitza la Societat de Blues de Barcelona, que en esta ocasión ganaro ex aequo Nahuel “Mad” Moller y The Red ‘N’ The Rotten, a més de múltiples activitats relacionades amb la cultura del blues, com la presentació musicada del llibre Comer y Cantar. Soul Food and Blues, la conferència Leyendas Urbanas del Blues, L’exposició Photo Ebc, l’activitat Delta. Blues per a infants o el club de lectura de I’m Not Your Negro, de James Baldwin.

Des de l’organització volem donar les gràcies a tots els que vau donar suport al cicle amb la vostra assistència, la vostra participació i la vostra ajuda a l’hora de divulgar-lo. Comencem a treballar per a la quinzena edició.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s