El XIV cicle de Blues & Boogie tanca amb un homenatge a Johnny Winter i el tradicional Boogie Woogie Jubilee amb el pianista de Nova Orleans, Joe Krown i Lluís Coloma.

joe krown - Lluís Coloma

Aquest cap de setmana finalitza la catorzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet amb una doble i diversa oferta. El divendres dia 29 a les 21 H. començarà en el Centre Cultural Collblanc-La Torrasa el concert dels Winters, una banda integrada per Kpow Alburquerque, Phineas Sánchez, Oskar González i Pi Sambataro, quatre dels músics més representatius del panorama bluesero madrileny amb dècades d’experiència en els escenaris, que van decidir reunir-se en 2014, després de la mort de Johnny Winter, per a homenatjar a qui va ser una de les seves principals influències musicals. Una banda amb un contundent directe que desgrana amb solvència els temes que millor representen al guitarrista albí, interpretats amb l’estil personal que garanteix la seva llarga trajectòria musical.

El dissabte 30 a les 20 h. tindrà lloc a l’Auditori Barrades la tradicional festa dels pianos amb el Boogie Woogie Jubilee, que aquest any serà a càrrec de Joe Krown, acompanyat per Lluís Coloma Trio. Joe Krown, encarna actualment la millor tradició del piano de Nova Orleans amb una trayectoría avalada pels premis més importants com Nova Orleans Big Easy Award o el Piano Legacy Award. Lluís Coloma, el nostre pianista de major projecció internacional, estarà acompanyat com sempre per Manolo Germán al contrabaix y Marc Ruíz a la batería. Tots serán protagonistes del tradicional Boogie Woogie Jubilee, una de les millors festes del piano boogie del nostre país, que en aquesta edició es convertirà en un homenatge a Nova Orleans, bressol de la música afroamericana, i al Dr John, l’estrella del piano del blues, boogie-woogie i rock and roll, que va morir el mes de juny passat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s