Arriba la setmana de major oferta en el Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet: blues i gastronomia, actvidades infantils, presentació del nou disc d’Agustí Mas i concert de Mike Keller i Balta Bordoy

Cartel Mike KellerEl Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet arriba a la seva cinquena setmana amb un programa replet de actvidades per a tots els gustos. El dijous dia 21 es presentarà en el Restaurant Mitja Galta el llibre Menjar i Cantar. Soul Food & Blues, d’Héctor Martínez, que estarà acompanyat musicalment per Xinès Swingsilide. L’acte tindrà lloc a les 19 h. en el restaurant situat al Carrer de la Constitució, 181. Ese mismo día a las 19,30 h tendrá lugar en la Biblioteca Tecla Sala un club de lectura en inglés sobre el libro I’m Not YOour Negro, de James Baldwin.

El divendres a las 21 h. al centre cultural Collblanc-La Torrasa se celebrarà el concert de Mike Keller & Balta Bordoy Band. El guitarrista, cantant i compositor Mike Keller, antic membre dels Fabulous Thunderbirds, és una de les més destacades figures de l’escena d’Austin, Texas on manté la banda The Peacemakers al costat del seu germà Corey i Greg Izor . Ha compartit escenari amb figures com Johnny Lang, Buddy Guy o Jimmie Vaughan i en aquesta ocasió ens visita recolzat per un dels millors guitarristes del panorama nacional, el mallorquí Balta Bordoy i la seva banda, per a oferir-nos un contundent repertori de blues texà en un dels plats forts del cicle.

Per fi, el dissabte 23 a las 21 h, també al centre cultural Collblanc-La Torrasa Agustí Mas presenta el disc “Blues Prescription”, gravat en directe amb la col•laboració del guitarrista escocès Jim Mullen en la segona part de l’àlbum. Mas estarà acompanyat per la seva banda habitual, creada originalment per a acompanyar al guitarrista i cantant britànic Matt Schofield en el Curtcircuit 2018 i que està integrada per Núria Almazán, Jeroni Pagán, Rafael Escoté i Pablo Posa. En aquesta ocasió ha afegit un segon bateria, Arnau Alonso, com a element especial per la presentació del disc, que s’endinsa en un blues més intimista però sense perdre l’elegant virtuosisme habitual d’Agustí.

El dissabte 23 també se celebrarà a las 11,30 h a la Biblioteca Central Tecla Sala l´espectacle didàctic “DELTA. Blues per a infants”, que pretén apropar els més petits al món de la música mitjançant el blues, i que potser farà que els adults també aprenguin alguna coseta de l’estil musical més influent en la música contemporània. L’entrada és gratuïta i està recomanat per a nens entre 4 i 12 anys.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s