CHRISTIAN DOZZLER I TONKY DE LA PENYA, PUJARAN AQUEST DIVENDRES LA TEMPERATURA BLUSERA EN EL CICLE DE BLUES & BOOGIE DE L’HOSPITALET

Cartel TonkyEl divendres 15 de novembre a las 21:00 arribarà al Centre Cultural Collblan-La Torrasa un dels plats forts del Cicle de Blues & Boogie amb l’austríac establert a Dallas, Christian Dozzler, un virtuós del piano, l’harmònica i l’acordió, que desgranarà el seu repertori de blues, boogie i zydeco acompanyat per una llegenda del blues espanyol, el madrileny Tonky de la Penya, que des de fa més de 35 anys manté activa la seva formació, la Tonky Blues Band, per la qual han passat noms tan significatius del blues espanyol com Ñaco Goñi, Paco Simón o els Reis del KO, entre molts altres.

La temperatura blusera pujarà encara més el divendres 22 amb el concert del guitarrista texà Mike Keller, antic membre dels Fabulous Thunderbirds, recolzat per la Balta Bordoy Band. L’endemà arriba el torn d’un històric i virtuós guitarrista local, Agustí Mas, que presentarà el seu nou disc, Blues Prescription, gravat en col·laboració especial del guitarrista escocès Jim Mullen, un dels millors guitarristes de les Illes Britàniques.

El divendres 29 de novembre es rendirà homenatge a una de les principals figures del blues blanc, el guitarrista Johnny Winter, a càrrec de la banda madrilenya The Winters, per a tancar l’endemà la catorzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet amb el ja tradicional Boogie Woogie Jubilee, que en aquesta edició farà un homenatge a Nova Orleans, bressol de la música afroamericana i a una de les seves figures més emblemàtiques, el pianista, cantant i compositor de, Malcom John Rebennack Jr., més conegut com a Dr. John, mort el passat 6 de juny als 77 anys d’edat. L’homenatge en aquesta ocasió serà a càrrec del pianistes Joe Krown i Lluís Coloma acompanyat per Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruíz a la bateria..

El cicle inclou a més la presentació del llibre de blues i gastronomia, Menjar i Cantar. Soul Food & Blues, d’Héctor Martínez aconmanyat musicalment per Chino Swingsilde, la Photo EBC Expo, una mostra fotogràfica de la European Blues Union i la vuitena edició del concurs de blues per a nous talents que organitza la Societat de Blues de Barcelona. Tots els concerts se celebraran en el Centre Cultural Collblanca-La Torrasa, a excepció del d’Alex Guitar, que tindrà lloc en el pub Oncle Jack, i el Boogie Woogie Jubilee, que se celebra tradicionalment a l’Auditori Barrades.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s