La festa del piano boogie arriba a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet amb Lluís Coloma i Michael Kaeshammer

Michael Kaeshammer - copiaMichael Kaeshammer, el virtuós canadenc del piano boogie, de 41 anys d’edat i 12 discos en un curriculum que inclou un premi Maple Blues Awards; i Lluís Coloma, el nostre pianista de major projecció internacional, autor de 10 discos, premi Músic de l’any 2003 i Artista BluesCat 2006, són els protagonistes de la millor festa del boogie & woogie del nostre país, que se celebra en el Auditori Barradas. Pianista precoç, Kaeshammer va començar a interpretar als tretze anys peces de mestres del boogie-woogie com Meade Lux Lewis, Albert Ammons i Pete Johnson i sent solament un adolescent ja realitzava gires per Europa. Als 19 anys va llançar el seu primer àlbum, Blue Keys. Ha estat nominat per a set Premis Juno, els guardons més importants de la música canadenca.

Coloma és principal representant internacional del nostre piano boogie i actua, acompanyat habitualment per Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruíz a la bateria, en els festivals més destacats d’Europa, Àsia i estats Units. Ha compartit escenari amb llegendes del boogie com Carl Sonny Leyland, Barrelhouse Chuck, Mitch Woods, Bob Seeley, Mark “Mr B” Braun i Frank Muschalle.

El cicle de Blues & Boogie de L’Hospitalet continuarà el divendres dia 30 amb els guanyadors del concurs europeu de blues, el European Blues Challenge, de 2013, Verónica Sbergia & Max De Bernardi, un extraordinari duet de folk blues i música tradicional nord-americana, que obriran una espectacular jornada al Centre Cultural Collblanc-La Torrasa, en la qual el guitarrista californià Natham James, el mestre de la resophonic guitar d’origen argentí Hernan ‘Chino’ Senra i el virtuós barceloní de l’harmònica Víctor Puertas, tres talents units per un llenguatge universal, el blues, per a enregistrar un disc en directe.

El tancament del Cicle correspondrà a la cantant originària de Chicago, Velma Powell, amb la seva banda, Bluedays, que tancarà a l ‘Auditori Barradas la gira de presentació del seu segon disc.

Manuel López Poy
prensaciclobluesboogielh@gmail.com

Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87
08904 L’Hospitalet de Llobregat

Programació completa en aquest enllaç:
https://ciclobluesboogie.files.wordpress.com/2018/10/18-1472-ccct-full-cicle-blues-boogie-af.pdf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s