Lone Rhino Club, una banda pionera del blues a Catalunya, celebra el seu trentè aniversari en el Cicle de Blues & Boogie

Lone Rhino Club foto Jose Antonio Serrano Sabaté.El divendres 16 dins al centre cultural Collblanc – La Torrasa se celebrarà un homenatge a un artista històric del blues català, el pianista Julio Lobos, amb 30 anys de carrera al capdavant de la seva banda, Lone Rhino Club, que celebra amb la presentació del doble disc i DVD en directe 30 anys en cru. Durant aquestes tres dècades Julio Lobos ha alternat el seu projecte de Lone Rhino, amb permanents col·laboracions amb els músics més destacats de l’escena del blues i el rock espanyol. Han gravat quatre discs: Lone Rhino Club, en 2009, Travi Blues Sessions, en 2010, De Norte a Sur, en 2011 i Mentes Abiertas, en 2014. El següent homenatge que se cleberaá dentro del Ciclo de Blues & Boogie serà el divendres següent, dia 23, amb una festa al Centre Cultural Collblanc-La Torrasa en la qual Montse Pratdesaba, Big Mama, rebrà l’emotiu tribut dels seus companys a les seves tres dècades sobre els escenaris.

El dissabte 24 arriba un dels plats forts del cicle, el Boogie Woogie Jubilee, una de les grans cites internacionals del piano boogie, que se celebra a l’Auditori Barradas i que en aquesta ocasió compta amb la presència del pianista alemany establert a Canadà, Michael Kaeshammer i Lluís Coloma Trio. El divendres dia 30, els guanyadors del concurs europeu de blues, el European Blues Challenge, de 2013, Verónica Sbergia & Max De Bernardi, un extraordinari duet de folk blues i música tradicional nord-americana, obriran una espectacular jornada en la qual el guitarrista californià Natham James, el mestre de la resophonic guitar d’origen argentí Hernan ‘Chino’ Senra i el virtuós barceloní de l’harmònica Víctor Puertas, tres talents units per un llenguatge universal, el blues, per a enregistrar un disc en directe al Centre Cultural Collblanc-La Torrasa. El tancament del Cicle correspondrà a la cantant originària de Chicago, Velma Powell, amb la seva banda, Bluedays, que tancarà a l ‘Auditori Barradas la gira de presentació del seu segon disc.

Manuel López Poy
prensaciclobluesboogielh@gmail.com
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87
08904 L’Hospitalet de Llobregat
Programació completa en aquest enllaç:
https://ciclobluesboogie.files.wordpress.com/2018/10/18-1472-ccct-full-cicle-blues-boogie-af.pdf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s