Una novel·la sobre Big Mama Thorton obre la jornada del dissabte del Cicle de Blues & Boogie dedicada a les dones

El dissabte 3 de novembre, a les 19:30 hores, se celebra al Centre Cultural Collblanc-La Torrasa la presentació de la novel·la “Una chica sin suerte” de l’escriptora Noemí Sabugal, en la qual es narra la seva experiència durant la gira del American Flok Blues Festival de 1965.
La presentació inclou la inauguració de l’Exposició “Damas del Blues”, un extens repàs fotogràfic, bibliogràfic i discogràfic a la vida i obra de les blueswomen que és alhora un sentit homenatge a les dones que van protagonitzar els moments més esplendorosos del blues.
Després de la presentació, a les 20:30 hores se celebrarà un homenatge a Loti Lewis, la cantant pionera de la música afroamericana a Barcelona, on va estar establerta durant diverses dècades i de la defunció de les quals es compleixen 12 anys. En el homenaje particpan artistas como Rony Be, Amadeu Casas, Laia Porta, Horacio Fumero, Dan Posen, Reginald Vilardell y Kevin Moore.

Consulta aquí la programació del cicle

file:///C:/Users/Sincronía/Documents/Proyectos%20en%20Marcha/Ciclo%20Blues%20&%20Boogie%20L’H%202018/18%201472-CCCT%20FULL%20Cicle%20Blues%20&%20Boogie%20AF.pdf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s