Comença la programació del cicle de Blues & Boogie amb una big band de joves músics de L´Hospitalet

El divendres 26 d’octubre els joves integrants de la Salta la Via Big Band obriran el programa al centre cultural Collblanc- La Torrassa de l’Hospitalet, on l’endemà actuaran la Barcelona Bluegrass Band, els millors intèrprets de la música dels Apalatxes al nostre país.

El següent dissabte 3 de novembre, un grup d’històrics músics del blues barceloní rendeixen un homenatge Loti Lewis, una cantant pionera de la música afroamericana a Barcelona, on va viure durant diverses dècades i desapareguda fa dotze anys.

Entre el 18 d’octubre i l’1 de desembre es donaran cita a L’Hospitalet de Llobregat més de catorze artistes i bandes de blues que figuren entre els més destacat panorama internacional i nacional del boogie & woogie i el blues en els seus diversos estils. A més dels concerts, que inclouen la gran festa del boogie internacional a l’Auditori Barradas i l’enregistrament d’un disc en directe a càrrec de tres virtuosos mundials del blues (Nathan James, Víctor Puertas i Hernan “Chino” Senra), el cicle retrà homenatge a dos cantants, Loti Lewis i Big Mama, pioneres del gènere a Catalunya i a una de les bandes amb més història del país, Lone Rhino Club.

prensaciclobluesboogielh@gmail.com

Centre Cultural Collblanc-La Torrassa / Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87 / 08904 L’Hospitalet de Llobregat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s